Tabară pentru tinerii din mediul business la Straja

Tinerii din mediul de afaceri din Timișoara sunt invitați de către un ONG să participe la o tabară în Straja, printr-un proiect care promovează mișcarea, finanțat din bani europeni. Acest program este adresat tinerilor care lucrează în corporații, pentru că aceștia stau minim opt ore pe zi pe scaun, în fața calculatorului, nu fac mișcare și au mare nevoie de activități sportive.

1

Sursă

La fiecare sfarșit de week-end (respectiv vineri, sâmbată și duminică), timp de patru săptamani, în stațiunea montană Straja se va desfășura această tabară destinată tinerilor din mediul business care își doresc să facă mișcare. La fiecare sfârsit de săptamana vor putea participa maxim 30 de persoane și se va pleca din Timișoara cu autocarul. Ca să poți participa, trebuie să ai minim 18 ani și să lucrezi de minim 3 luni într-o firmă în care majoritatea timpului îl petreci la birou. Costul taberei este gratis deoarece este un program finanțat cu bani europeni.

Participanții vor fi cazați la Vila Alpin din Straja. Vila Straja este situată la 50 metri de telescaun, are restaurant propriu, un centru de inchirieri echipament sportiv, apă caldă permanent, sală de conferință și internet wireless. În plus site-ul oferă un tur virtual, pentru a ști la ce să te aștepti cand ajungi acolo. Bucătarii vilei vor pregăti mâncare gustoasă și sănatoasă tinerilor. Am văzut că cei de la Vila Straja au experiență cu organizarea de tabere așa că sunt convinsă că atmosfera va fi una excelentă.

vila-alpin-straja

Sursă

Săptămâna aceasta m-am înscris și eu la acest team building din Straja. O parte din activitățile pe care le vom face vor fi: rafting, tiroliana, escalada și paint ball dar am înțeles că unele activități raman surpriză. Cred că va fi greu dar foarte interesant.

img_0718

Sursa

De abia aștept să merg în acest team building la munte și sunt convinsă că o să particip la toate activitățile. Mă aștept la cazare și mâncare foarte bună dar și la activități inedite.

Straja, ne vedem peste patru săptămani!

teambuilding

Sursă

Articol scris pentru Super Blog2014.

One comment

 1. bitumihai · · Reply

  Buna,

  Ma numesc Bitu Mihai si vreau sa te anunt ca au inceput inscrierile pentru concursul organizat de Mediapress Advertising SRL cu premii in valoare de 900 euro ( Locul 1 – 500 euro, Locul 2 – 300 euro, Locul 3 – 100 euro) si am fi onorati sa te numeri printer participantii la concursul nostru.

  In data de 10 decembrie vom da startul pentru publicarea de articole, asa ca nu mai este mult timp in care sa te poti inscribe la concurs.

  Pentru ati putea creea cont, trebuie sa intri pe http://www.bloghub.ro , platforma dezvoltata de noi pentru a putea organiza concursuri pentru bloggeri cat mai corect si cu o jurizare cat mai transparenta.

  Te asteptam sa te inscrii !

  Multumim !

  Bitu Mihai,

  SEO – Mediapress Advertising

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blogul Giuliei

modă-gânduri-idei -cărți

O parte din Mine

Alege sa trăiești, alege să iubești chiar dacă îți este greu....lângă tine e mereu Dumnezeu! :))))

L. Diana

"Fashion fades, only style remains the same."Coco Chanel

TeaTime with Lilly

let's have a cup of words

Andreea Cristea Travel

Calatoreste cu Andreea Cristea

SLOWAHOLIC®

A personal blog about traveling and taking time to enjoy the good, the fun and the lovely.

Insula Indoielii

Un loc pentru raţiune, argumente şi dovezi.

RĂZVAN NOVAC PHOTOGRAPHY

CĂLĂTOR, FOTOGRAF, BLOGGER

%d bloggers like this: